Taimisto

Taimiston myymälä avautuu keväällä 4.5.

Aukioloajat 4.5.-20.6.2024:

TO-PE 10-17 

LA-SU 10-15

MA-KE myymälä suljettu

 

 

Aukioloajat 26.6.-30.9.:

KE-PE 10-17

LA 10-15

SU, MA, TI myymälä suljettu

 

Tukkuasiakkaita palvelemme MA-PE, mutta ilmoitathan käynnistäsi ennakkoon jos tulet myymälän aukioloaikojen ulkopuolella! 

Seuraamalla FB-sivuamme saat nopeimmin tiedon tuoreimmista uutisista ja mahdollisista aukioloaikojen muutoksista!

Ympäri vuoden voit tehdä tilauksia verkkokauppamme kautta. Taimitilausten toimitukset aloitetaan keväällä kasvukauden käynnistyttyä noin viikoilta 19-20 alkaen kevään säistä riippuen.

Kaudella 2024 valikoimassamme on tutun perusvalikoiman lisäksi monia ihania perennauutuuksia sekä laaja valikoima sekä yksi- että monivuotisten hyötykasvien taimia. Kaikki myymämme taimet ovat taimiston omaa tuotantoa ja perennat on pääosin talvetettu ulkona avomaalla. Valikoimaan voit tutustua verkkokaupassamme. Taimiston myymälästä voit myös löytää pieniä eriä lajeja/lajikkeita, joita ei verkkokaupastamme löydy.

Tukkuasiakas, kauden 2024 tukkuhinnastomme on ilmestynyt ja saat sen laittamalla viestiä toimisto@kulpanpuutarha.fi, niin lähetämme hinnaston pikimmiten.

 

Meiltä voit hankkia myös tyylikkään lahjakortin puutarhaostoksille. Lahjakortti Kulpan puutarhalle ilahduttaa varmasti puutarhan ystäviä. Lahjakortti tehdään haluamallesi summalle (min. 20 eur). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä, ja käy maksuna verkkokaupassa tai taimiston myymälässä tehtyihin ostoksiin tai pihasuunnitelmiin. Lahjakortti voidaan toimittaa postitse. Voit hankkia lahjakortin verkkokaupastamme tai kesäkaudella suoraan taimiston myymälästä.

 

Kulpan puutarhalla perennan taimet tuotetaan ympäristöä kunnioittaen. Kaudesta 2019 siirryimme käyttämään kasvualustoina ainoastaan luonnonmukaisia ja nopeasti uudistuvista raaka-aineista valmistettuja turpeettomia kasvualustoja. Kasvatuksessa käytämme tarvittaessa vain luonnonmukaisia lisälannoitteita emmekä käytä lainkaan kemiallisia torjunta-aineita, joten meiltä hankitut perhos- tai mesikasvit ovat aidosti pölyttäjäystävällisiä. Tavoitteena on tuottaa ilmastossamme kestäviä ja kookkaita taimia niin tukkuasiakkaiden tarpeisiin kuin myös kotipihoille. Tilauksesta voimme kasvattaa myös hinnaston ulkopuolisia perennalajikkeita tai suurempia lajikekohtaisia määriä sopimuksen mukaan.

Seuraathan uutisiamme myös taimiston FB-sivulla!