Tietosuojalausunto (EU)

Tämä tietosuojaseloste päivitettiin viimeksi marraskuu 29, 2022 ja koskee Euroopan talousalueen ja Sveitsin kansalaisia ja laillisia vakituisia asukkaita.

Tässä tietosuojaselosteessa selitämme, mitä teemme tiedoilla, jotka saamme sinusta http://www.kulpanpuutarha.fi:n kautta. Suosittelemme, että luet tämän lausunnon huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Se tarkoittaa muun muassa sitä, että:

  • kerromme selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen avulla;
  • pyrimme rajoittamaan henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyydämme ensin nimenomaista suostumustasi henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, jotka edellyttävät suostumustasi;
  • ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi päästä käsiksi henkilötietoihisi tai saada ne korjattua tai poistettua pyynnöstäsi.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen, mitä tietoja säilytämme sinusta, ota meihin yhteyttä.

1. Tarkoitus, tiedot ja säilytysaika

Saatamme kerätä tai vastaanottaa henkilötietoja useisiin liiketoimintaamme liittyviin tarkoituksiin, joita voivat olla seuraavat: (laajenna napsauttamalla)

2. Jakaminen muille osapuolille

Jaamme tai luovutamme näitä tietoja käsittelijöille vain seuraaviin tarkoituksiin:

Nimi: 
Maa: 
Tarkoitus: 

3. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä. Lisätietoja evästeistä on Evästekäytännössämme

4. Disclosure practices

We disclose personal information if we are required by law or by a court order, in response to a law enforcement agency, to the extent permitted under other provisions of law, to provide information, or for an investigation on a matter related to public safety.

If our website or organisation is taken over, sold, or involved in a merger or acquisition, your details may be disclosed to our advisers and any prospective purchasers and will be passed on to the new owners.

5. Turvallisuus

Olemme sitoutuneet henkilötietojen turvallisuuteen. Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Näin varmistetaan, että vain tarpeelliset henkilöt pääsevät käsiksi tietoihisi, että pääsy tietoihin on suojattu ja että turvatoimemme tarkistetaan säännöllisesti.

6. Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuojaseloste ei koske kolmansien osapuolten verkkosivustoja, jotka on yhdistetty verkkosivuillamme olevien linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteet ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

7. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa tutustua tähän tietosuojaselosteeseen säännöllisesti, jotta olet tietoinen muutoksista. Lisäksi tiedotamme aktiivisesti mahdollisuuksien mukaan.

8. Tietojesi käyttö ja muokkaaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietoja meillä on sinusta, ota meihin yhteyttä. Voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niille tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus päästä käsiksi tietoihisi, jotka ovat tiedossamme.
  • Oikeus oikaisuun: Sinulla on oikeus täydentää, korjata, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin tahansa.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi ja pyytää henkilötietosi poistamista.
  • Oikeus siirtää tietojasi: Sinulla on oikeus pyytää kaikki henkilötietosi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietojesi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelyyn ole perusteltua syytä.

Muista aina ilmoittaa selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

9. Valituksen lähettäminen

Jos et ole tyytyväinen tapaan, jolla käsittelemme (valituksen) henkilötietojesi käsittelyä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.

10. Tietosuojavastaava

Tietosuojavastaavamme on rekisteröity EU:n jäsenvaltion tietosuojaviranomaiselle. Jos sinulla on tähän tietosuojaselosteeseen tai tietosuojavastaavaan liittyviä kysymyksiä tai pyyntöjä, voit ottaa yhteyttä Mari Talja:iin, www.kulpanpuutarha.fi tai toimisto@kulpanpuutarha.fi tai puhelimitse numeroon +358504311945

11. Yhteystiedot

Kulpan puutarha
Eprantie 42, 11710 Riihimäki
Suomi
Verkkosivusto: http://www.kulpanpuutarha.fi
Sähköposti: if.ahratuupnapluk@otsimiot
Puhelinnumero: +358504311945

12. Tietopyynnöt

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden käyttää tietopyyntölomakettamme yleisimmin esitettyjen pyyntöjen osalta.

×

Liite

KULPAN PUUTARHAN ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Päivitetty 29.11.2022 Rekisterinpitäjä Kulpan puutarha (Y-tunnus 2907644-7) Osoite Eprantie 42, 11710 Riihimäki Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö & tietosuojavastaava Mari Talja, puh. 050-4311945, s-posti toimisto@kulpanpuutarha.fi Rekisterin nimi Kulpan puutarhan asiakasrekisteri Rekisterin pitämisen peruste Henkilötietoja käsitellään tarkoituksissa, jotka liittyvät tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen, toimittamiseen ja laskutukseen sekä asiakassuhteen hallinnointiin ja kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään myös mahdollisten reklamaatioiden ja muiden vaatimusten selvittämisen edellyttämissä tarkoituksissa. Rekisterin sisältämät tiedot – Asiakkaan nimi ja yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero) – Asiakkaan käyttäjätunnus – Tilauksiin ja tilaushistoriaan liittyvät tiedot – Asiakkaan ilmoittamat asiakassuhteen hoitoon ja/tai markkinointiin liittyvät tiedot Yllä luetellut tiedot muodostavat asiakasrekisterin enimmäislaajuuden. Rekisterinpitäjä varaa oikeuden kerätä ja/tai säilyttää kustakin rekisteriin kuuluvasta henkilöstä kaikki tai vain osan yllä listatuista tiedoista rekisterissään. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet Kerätyt henkilötiedot ovat asiakkaan itsensä tilauksen yhteydessä antamia tietoja. Tietojen luovutus Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Rekisterin käyttötarkoituksen mukaisten tehtävien hoitoon voidaan käyttää alihankkijoita ja tietoja voidaan siirtää EU-/ETA-alueen ulkopuolelle, jos se on palvelun toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Rekisterin suojaus Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterin tietojen säilytysaika Rekisterinpitäjä säilyttää tietoja ainoastaan niin kauan ja siinä laajuudessa kuin on tarpeellista niihin tarkoituksiin, joihin henkilötiedot on kerätty. Evästeiden (cookies) käyttö Käytämme sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivuilla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita. Mikäli sivuillamme vieraileva käyttäjä ei halua meidän saavan edellä mainittuja tietoja evästeiden avulla, useimmat selainohjelmat mahdollistavat eväste-toiminnon poiskytkemisen. Tämä tapahtuu yleensä selaimen asetuksien kautta. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon se, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin ylläpitämiemme sivujen ja tarjoamiemme palveluiden asianmukaiselle toimimiselle. Tarkastusoikeus Henkilötietolain 26. §:n mukaisesti asiakkaalla on oikeus tarkastaa mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Rekisterissä olevalla henkilöllä on myös oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Kaikki edellä mainitut pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).